aquafitnes

Aquafitness / sport

Toen aquafitness / aquajogging in Nederland bekend werd, zijn wij gestart met het produceren en verkopen van aquafitness artikelen. In veel zwembaden in Nederland en omringen landen worden onze producten gebruikt tijdens de aquafitness.
De Wit BV biedt u een compleet assortiment voor uw aquafitness activiteiten. Of het nu gaat om een instructie DVD, of de werkelijke fitness artikelen de Wit BV heeft ze voor u.

Wij kunnen kunnen u ondere van dienst zijn met, aquahalters,voetdrijver, flexibeams, aquabelt, aquadiscSZ enzovoorts.

!
220.S.2

Aquahalters

Aquahalters van licht gewicht voorzien van ergonomisch gevormde handgrepen van softschuim. Om het wegglippen te voorkomen zijn er handvatten aangebracht met houders. De drijvers zijn gemaakt van polyethyleen schuim. Kleuren kunnen variëren. Levering in assortimentskleuren.

Prijs per paar.

222.D.10

Aquahalter tas

Tas voor aquahalters gemaakt van gaasdoek zodat vochtigheid kan ontsnappen.

De tas heeft plaats voor 10 paar aquahalters.

Pull boy

Speciaal ontworpen voor het trainen van de armen (benen worden tijdens de oefening niet belast).

Het artikel wordt tussen de bovenbenen geplaatst.

Afmetingen 25x10x10cm.
Leverbaar in verschillende kleuren.
228.KL.P
beendrijver

Beendrijver

Voor aqua-jogging, aqua-robic en aqua-steps. Eventueel te gebruiken in combinatie met aqua-halters. De beendrijvers zijn gemaakt van Evazote Foam en bieden een hoog drijfvermogen, waardoor veel weerstand. De beendrijvers zitten comfortabel en zijn uitgevoerd met klittenbandsluiting en gemakkelijk aan en uit te doen. Deze maat Beendrijver wordt het meest gebruikt en geeft voldoende weerstand om de beenspieren goed te trainen. Deze maat Beendrijver is ook zeer geschikt voor therapeutisch gebruik.
Prijs per paar.
223.SD.1

Aquabelt aquajogger

Aquabelt aquajogger voor een nette prijs. Veel gebruikt voor aquafitness en revalidatie oefeningen. Aquabelt aquajogger gemaakt van polyethyleen schuim, in vrolijke kleur, voorzien van verstelbare snelsluiter.

Maat aquabelt: volwassenen

9.BC.9631

AquaDiscSZ

AquaDiscSZ (paar).
De AquadiscSZ kan niet meer gemist worden bij Aquajogging! Iedere aquafitness liefhebber valt voor de AquadiscSZ! En er zijn vele redenen voor.
De AquadiscSZ kan worden gebruikt door iedereen. De AquadiscSZ is ontwikkeld voor een ieder zijn sportdoelstelling, voor een ervaren sporter tot een bodybuilder, voor een recreant tot iemand die werkelijk zijn of haar lichamelijke conditie wil verbeteren.

De AquadiscSZ is uitdagend, gemakkelijk te hanteren voor iedereen, en heel compact. Dit is het perfecte hulpmiddel voor aquafitness in diep en ondiep water, met tal van mogelijkheden. De AquadiscSZ is ontwikkeld voor tal van trainingsmogelijkheden zoals balans/evenwicht verbetering, coördinatie verbetering, spier sterkte/kracht verbetering voor onder andere uw pols, handen, duimen, armen en schouders. Oefeningen kunnen gevarieerd worden met één of twee Aquadisc's en er zijn ook oefeningen mogelijk voor twee personen.

De AquadiscSZ biedt tal van sportieve en leuke motiverende trainingen waarmee vele aquafitness training gevuld kunnen worden van het beginnersniveau tot gevorderd niveau.

De AquadiscSZ is gemaakt van gecoat PE foam en worden per paar geleverd. Bij ieder paar zit een bondige instructie.

De AquadiscSZ is bekend van menig congres en aanbevolen door bekende fitness instructeurs.

Er is een speciale instructie DVD verkrijgbaar met de AquadiscSZ basis oefeningen.
9.BC.9658

AquaTwin 2

De Aqua-Twin is onmisbaar bij aquafitness! Aquafitness kan zo simpel zijn, neem de Aqua-Twin bindt deze onder de voet, bevestig het klittenband en je bent klaar om te beginnen. De meest effectieve plaats voor oefeningen met de Aqua-Twin is diep water.
Het maakt niet uit of de Aqua-Twin gebruikt wordt bij aquafitness, therapie of revalidatie, de Aqua-Twin is multi-functioneel!

De trainingen met de Aqua-Twin zijn leuk en uitdagend. De Aqua-Twin is te gebruiken voor het trainen van meerdere spiergroepen. Met de traploop bewegingen traint u uw been- en onderspieren. Maar het gaat nog verder! De Aqua-Twin heeft ook gaten waarin uw vingers passen waardoor deze ook te gebruiken is als AquaDiscSZ! Deze dubbelfunctie brengt nog meer oefeningen binnen handbereik waarmee u onder andere ook uw bovenlichaam kunt trainen.

De Aqua-Twin is bekend geworden door diverse aquafitness congressen en wordt aanbevolen door gerenormeerde fitness instructeurs!

Leverbaar in twee uitvoeringen;
- maat 36-41 > maat S (kleur rood)
- maat 42-46 > maat L (kleur blauw)

9.BC.9637

Aqua boxing handschoen

Aqua boxing handschoen voor training van het bovenlichaam.
Gemaakt van PE-schuim.
Verkrijgbaar in 2 maten.
Prijs per paar.
9.BC.96021

Aqua kickbox

Beco aqua-KickBox handschoen gemaakt van hoge kwaliteit.
Voor training van het boven lichaam.

PE-schuim voor bovenlichaam fitness oefeningen.

Prijs per paar